Verse yoghurtkaas

    12 uur 5 minuten

    Verse kaas gemaakt van yoghurt.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 /2 liter

    • 1½ liter magere yoghurt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 12uur  ›  Klaar in:12uur5min 

    1. Bekleed een fijne zeef met een dubbele laag bevochtigd kaasdoek. Schep de yoghurt hierin en plaats de zeef boven een kom. Laat de yoghurt in de koelkast een nacht uitlekken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren