Verse yoghurtkaas

    Verse yoghurtkaas

    (0)
    12uur5min


    Maak dit als eerste!

    Verse kaas gemaakt van yoghurt.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 /2 liter

    • 1½ liter magere yoghurt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 12uur  ›  Klaar in:12uur5min 

    1. Bekleed een fijne zeef met een dubbele laag bevochtigd kaasdoek. Schep de yoghurt hierin en plaats de zeef boven een kom. Laat de yoghurt in de koelkast een nacht uitlekken.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren