Wortelsalade met amandelen en frambozendressing

    Wortelsalade met amandelen en frambozendressing

    4keer bewaard
    23min


    10 personen hebben dit gemaakt

    Wortelen danken hun oranje kleur aan het bètacaroteen, een stof die uw immuunsysteem versterkt.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eetl. frambozenazijn
    • 1 eetl. olijfolie
    • 1 eetl. honing
    • ¼ theel. zout
    • ¼ theel. zwarte peper
    • 450 g wortelen, geschild, in schuine plakjes van 6 mm dik
    • 40 g amandelschaafsel
    • 1 bosuitje (alleen de onderste 15 cm), fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 8min  ›  Klaar in:23min 

    1. Klop in een kommetje de azijn, de olie, de honing, het zout en de peper door elkaar. Stoom de wortelen in 6 tot 8 min. beetgaar. Spoel ze af onder de koude kraan.
    2. Schep in een schaal de wortelen, amandelschaafsel, bosuitje en de dressing door elkaar.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren