Italiaanse pesto pizza

    Italiaanse pesto pizza

    8keer bewaard
    25min


    18 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijke pizza waarvan weinig restjes overblijven. De pesto gecombineerd met andere hartige ingrediënten zorgen voor een geweldige pizza.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 grote kant-en-klare pizzabodem
    • 8 eetlepels pesto
    • 175 gr verse mozzarella, in plakjes
    • 50 gr prosciutto (eventueel gesneden)
    • 4 eetlepels verse peterselie, fijngesneden
    • 3 eetlepels verse basilicum, fijngesneden
    • 3 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. De oven vooverwarmen op 200°C/gasstand 6.
    2. Besmeer de pizzabodem gelijkmatig met pesto en verdeel hierover de mozzarella. Prosciutto over de mozzarella strooien en vervolgens de peterselie, basilicum en Parmezaanse kaas.
    3. Ong. 10 minuten in de voorverwarmde oven bakken tot de korst bruin is en de pizza heet is en pruttelt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren