Glutenvrije brownies met noten

    Glutenvrije brownies met noten

    17keer bewaard
    45min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Supereenvoudig om te maken, lekker veel chocola, maar vooral: glutenvrij!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 100 gr glutenvrij meel (bloem)
    • 100 gr boter
    • 200 gr suiker
    • 1 theelepel bakpoeder
    • 1 theelepel xanthaangom
    • 2 eieren
    • 25 gr cacaopoeder
    • 50 gr witte chocola
    • 100 gr melkchocola
    • 1 reep pure chocola
    • 75 gr gemengde noten (walnoten en cashew)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:45min 

    1. Doe de bloem, boter, suiker, bakpoeder, xanthaangom, eieren en cacaopoeder in een kom en mix goed door. Breek de chocolade in kleine stukjes en voeg dit samen met de noten toe aan de mix.
    2. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Vet een bakblik in (vierkante brownievorm bijv.) en schenk het beslag hier gelijkmatig in. Bak de brownie in 30-35 minuten gaar. Om te kijken of het al klaar is kun je een prikker in het midden steken, als deze er schoon uitkomt is het klaar, zit er nog beslag aan, laat het dan nog even in de oven staan. Laat afkoelen en snijd in stukken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren