Pasta, broccoli en kip

    (237)
    20 minuten

    Een mix van pasta, broccoli, pesto, tomaten en kaas. Heerlijk met een stuk knapperig brood of een groene salade.


    261 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 340 gr penne pasta
    • 225 gr verse broccoliroosjes
    • 60 ml olijfolie
    • 1 eetlepel fijngehakte knoflook
    • 2 eetlepels pesto
    • 180 gr in kleine stukjes gesneden tomaat
    • 60 gr Parmezaanse kaas
    • 450 gr kipfilet, gekookt en kleingesneden
    • zout naar smaak
    • gemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de pasta in een grote pan gezouten water beetgaar. Giet af.
    2. Blancheer ondertussen de broccoliroosjes in een sauspan, en verwijder met eens schuimspaan. Bak de knoflook en pesto in de olijfolie in 2 minuten aan. Voeg de tomaat toe en zet apart.
    3. Meng in een grote kom de pasta, geblancheerde broccoli, gekookte kip en het tomaat-knoflookmengsel. Bestrooi met Parmezaanse kaas, zout en peper en roer goed door. Serveer warm.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (237)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    van
    1

    Ik vond dit een erg smaakvolle pasta met broccoli. En makkelijk om te maken, ga ik zeker vaker doen.  -  26 aug 2010

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren