Eenvoudige bramentaart

  (423)
  1 uur 30 minuten

  Dit is een goede reden om bramen te plukken! Heerlijk als dessert met eventueel een bolletje ijs erbij. Dit bramentoetje heeft een zachte textuur, vergelijkbaar met een Amerikaanse cobbler.


  408 personen hebben dit gemaakt

  Ingrediënten
  Porties: 11 

  • 115 gr boter
  • 250 gr zelfrijzend bakmeel
  • 400 gr suiker
  • 475 ml melk
  • 500 gr bramen

  Voeg toe aan boodschappenlijst
  Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
  Bekijk boodschappenlijst

  Bereidingswijze
  Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 1uur20min  ›  Klaar in:1uur30min 

  1. Verwarm de oven voor tot 175 graden C. Zodra de oven heet is, smelt je de boter in een ovenschaal van ongeveer 20 bij 30 cm.
  2. Mix in een middelgrote kom het meel, de suiker en melk; het beslag zal nog wat klonterig zijn. Schenk het mengsel over de gesmolten boter in de ovenschaal. Meng het niet.
  3. Laat de bramen in het beslag vallen; als je meer korst wil, voeg dan minder bramen toe. Bak 1 uur in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is.

  Recent bekeken

  Beoordelingen en waarderingen
  Waarderingen op alle internationale sites:
  (423)

  Beoordelingen in het Nederlands (2)

  van
  0

  Geweldig om te maken, lekker met je handen doen! Lekker maar erg nat van binnen, het sap gebruik ik in de yoghurt. De volgende keer ben ik van plan eerst de bodem ca 10 minuten te bakken voordat ik de vulling er in doe. De smaak is heerlijk, de bramen nog heel.  -  08 aug 2014

  madelon
  van
  0

  hallo ik heb deze taart/ cake vandaag gemaakt erg makkelijk maar van binnen een beetje puding achtig terwijl ik de zelfde bakvorm heb gebruikt die staat aangegeven en bovenop goud bruin is???? dat vind ik wat minder maar verder super  -  12 aug 2013