Spinazie uit Kameroen

    Spinazie uit Kameroen

    1keer bewaard
    25min


    44 personen hebben dit gemaakt

    Dit recept is gebaseerd op het eten dat ik in Kameroen leerde kennen. Traditioneel wordt het geserveerd met een hele kip van de barbecue, aardappelen en weegbree. Het gerecht wordt met de vingers gegeten en dat maakt het alleen maar lekkerder!

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 1 eetlepel olijfolie
    • knoflook naar smaak, fijngesneden
    • 280 gr verse spinazie, afgespoeld
    • 140 gr verse shiitakes, stam verwijderd en in vieren
    • 1 middelgrote ui, grof gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Olijfolie met knoflook in een wok of grote koekenpan op een middelhoog vuur verhitten. Champignons en ui toevoegen en sauteren tot deze half gaar zijn. Spinazie toevoegen en 5-7 minuten sauteren tot de spinazie slap is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren