Marsepeinblokjes

    Marsepeinblokjes

    12keer bewaard
    1uur10min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Maak iets speciaals van gekochte of zelfgemaakte (witte) marsepein! Deze bonbons zijn niet alleen leuk om te maken voor Sinterklaas, maar kunnen het hele jaar door.

    Chantal Overijssel, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 gr witte marsepein
    • 1 eetlepel cacaopoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Extra tijd: 1uur in de koelkast  ›  Klaar in:1uur10min 

    1. Verdeel de marsepein in twee porties. Meng één deel met de cacaopoeder. Rol beide porties uit tot een lap van ongeveer 2mm dik.
    2. Snijd elke lap in vieren en leg de lappen om en om (bruin/wit) op elkaar. Wikkel de plak in huishoudfolie en laat even in de koelkast opstijven.
    3. Haal de plak uit de koelkast en snijd er blokjes van.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren