Inloggen Aanmelden

Marsepeinblokjes

Maak iets speciaals van gekochte of zelfgemaakte (witte) marsepein! Deze bonbons zijn niet alleen leuk om te maken voor Sinterklaas, maar kunnen het hele jaar door.

Chantal Overijssel, Nederland

Ingrediënten
Porties: 4 

  • 250 gr witte marsepein
  • 1 eetlepel cacaopoeder

Bereidingswijze
Voorbereiding: 10min  ›  Extra tijd: 1uur in de koelkast  ›  Klaar in:1uur10min 

  1. Verdeel de marsepein in twee porties. Meng één deel met de cacaopoeder. Rol beide porties uit tot een lap van ongeveer 2mm dik.
  2. Snijd elke lap in vieren en leg de lappen om en om (bruin/wit) op elkaar. Wikkel de plak in huishoudfolie en laat even in de koelkast opstijven.
  3. Haal de plak uit de koelkast en snijd er blokjes van.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties

Snacks
Snacks (686)
Feestdagen
Feestdagen (1241)