Chocolade chip cookies

    Chocolade chip cookies

    1keer bewaard
    17min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Om je vingers bij op te eten. Voor de chocolade kick

    Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 62 gr witte bloem(liefst van de molen of bio)
    • 0,25 theel baking soda
    • 0,25 theel zout
    • 50 gram witte basterdsuiker
    • 2 eetl cacao poeder
    • 10 gr cocosrasp
    • 2 ml vloeibare zoetstof
    • 42 gr gesmolten boter of cocosolie van de biowinkel
    • 0,5 eetl vanille extract
    • 1 ei
    • 20 gr witte chocolade drops
    • 20 gr pure chocolade drops
    • 1 Siliconenbakmat (niet verplicht wel handig)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:17min 

    1. Verwarm de Heteluchtoven voor op 160 'C gewone oven 180 'C Doe alles behalve de chocoladedrops in bovenstaande volgorde in een mengkom en meng het met een lepel door elkaar. Voeg vervolgens de chocoladedrops toe en roer deze er ook door. Leg de bakmat of het bakpapier op de bakplaat en schep met een lepel een flinke schep op de bakplaat. Als je het goed doet heb je 5 cookies (evt 10 kleine). Houdt wel een beetje afstand tussen de cookies anders plakken ze aan elkaar vast. Zet ze 15 minuten in de oven en laat ze afkoelen. Ze blijven een beetje zacht, maar ze moet wel gaar zijn. Vooral even voorproeven of ze gaar zijn ;)

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren