5 minuten maïsbrood uit de magnetron

    (101)
    5 minuten

    Het duurt slechts 5 minuten om dit maisbrood op de tafel te zetten. Ik zal eerlijk zijn - het smaakt beter als het in de oven wordt gebakken. Maar het is nog steeds lekker uit de magnetron, en soms heb ik gewoon maar 5 minuten!


    91 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 60 gr bloem
    • 60g polenta (maïsmeel)
    • 2 el basterdsuiker
    • 2 tl bakpoeder
    • 1/4 tl zout
    • 1 ei
    • 120ml melk
    • 2 el plantaardige olie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 3min  ›  Klaar in:5min 

    1. Meng de bloem, maismeel, suiker, bakpoeder, zout, ei, melk en plantaardige olie in een magnetronbestendige glazen of aardewerken schaal.
    2. Verhit ongeveer 3 minuten in de magnetron op hoog vermogen, totdat een prikker in het midden gestoken er schoon uitkomt; draai de schaal halverwege de kooktijd als de magnetron niet beschikt over een roterende plaat.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (101)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    van
    0

    heerlijk en supersnel. voor de zondag is dit een leuk ontbijtje.  -  25 nov 2012

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties

    Bekijk alle 1 collecties