Beste cheesecake zonder bakken

    Beste cheesecake zonder bakken

    16keer bewaard
    30min


    300 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een verbazingwekkend eenvoudig recept voor cheesecake. Bedek met je favoriete fruitvulling, fruit uit blik of vers fruit.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 125 gr verkruimelde digestive koekjes
    • 5 eetlepels donkerbruine basterdsuiker
    • 1/2 theelepel gemalen kaneel
    • 75 gr boter, gesmolten
    • 450 gr roomkaas
    • 2 theelepel citroensap
    • 450 ml slagroom
    • 5 eetlepels basterdsuiker
    • 600 gr kersen vulling

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Klaar in:30min 

    1. In een kleine kom, roer je de koekkruimels, donker bruine basterdsuiker en kaneel samen. Voeg de gesmolten boter toe en meng. Druk in de bodem van een 20, 23 of 25 cm springvorm. Koel dit tot het stevig is.
    2. In een middelgrote kom, klop je de roomkaas en het citroensap tot het zacht is. Voeg slagroom toe en klop met een elektrische mixer tot het mengsel dik wordt. Voeg de suiker toe en klop tot het stijf is. Giet over de gekoelde koekkruimelbodem, en bedek met de fruitvulling. Zet gedurende enkele uren of een nacht in de koelkast. Voor het serveren, verwijder je de rand van de springvorm.

    Tips voor een perfecte cheesecake

    Wil je meer tips voor het bakken van cheesecake? Bekijk ons artikel: Zo bak je de perfecte cheesecake!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    4

    Hij is erg lekker, alleen erg slap. Denk misschien dat ik er volgende keer wat gelatine in doe. - 29 nov 2012

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren