Bhindi (okra curry)

    Bhindi (okra curry)

    (36)
    2keer bewaard
    25min


    35 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een Indiaas curryrecept van mijn moeder. Smaakt goed met parathas of rijst!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 450g okra, uiteinden afgeknipt, en in plakjes van 6mm gesneden;
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 theelepel hele komijnzaadjes
    • 1/2 theelepel kerriepoeder
    • 1/2 theelepel kikkererwtenmeel
    • 1/2 theelepel zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Doe de okra 3 minuten in de magnetron op hoog vermogen;
    2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg komijn toe, en voeg, zodra de komijn opzwelt en bruin wordt, de okra toe. Roerbak op matig vuur gedurende 5 minuten. Meng voorzichtig de kerriepoeder, kikkererwtenmeel en zout erdoor en bak twee minuten mee. Serveer direct.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (36)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren