Bhindi (okra curry)

    Bhindi (okra curry)

    2keer bewaard
    25min


    34 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een Indiaas curryrecept van mijn moeder. Smaakt goed met parathas of rijst!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 450g okra, uiteinden afgeknipt, en in plakjes van 6mm gesneden;
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 theelepel hele komijnzaadjes
    • 1/2 theelepel kerriepoeder
    • 1/2 theelepel kikkererwtenmeel
    • 1/2 theelepel zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Doe de okra 3 minuten in de magnetron op hoog vermogen;
    2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg komijn toe, en voeg, zodra de komijn opzwelt en bruin wordt, de okra toe. Roerbak op matig vuur gedurende 5 minuten. Meng voorzichtig de kerriepoeder, kikkererwtenmeel en zout erdoor en bak twee minuten mee. Serveer direct.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren