Bloemkool met Parmezaanse kaas

    (250)

    Een heerlijke bloemkoolschotel met kaas uit de oven.


    238 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 1 bloemkool
    • 4 eetlepels boter, in stukjes gesneden
    • 1 theelepel mayonaise
    • 1 theelepel mosterd
    • 50g geraspte Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:50min 

    1. Stoom de hele bloemkool in 30 minuten beetgaar. Giet af en leg in een taartvorm.
    2. Verwarm de oven voor op 190 graden C / gasstand 5.
    3. Meng in een kom de mayonaise en mosterd; verspreid het mengsel over de bloemkool en verdeel de blokjes boter over de bloemkool. Bestrooi rijkelijk met Parmezaanse kaas.
    4. Bak onbedekt gedurende ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven of totdat de kaas bruin is.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (250)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 2 collecties