Bloody Mary Zalm

    Bloody Mary Zalm

    Voeg toe aan favorieten!
    9min


    36 personen hebben dit gemaakt

    Als je bloody Mary mix in huis hebt, is dit een gerecht dat letterlijk in twee minuten voor te bereiden is! Als je geen bloody Mary mix bij de hand hebt, gebruik dan een gekruide tomaten-of groentesap met een paar druppels worcestersaus.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 450 gr zalmfilets
    • zout en peper naar smaak
    • 250 ml gekruide bloody Mary mix

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 7min  ›  Klaar in:9min 

    1. Leg de zalmfilets in een middelgrote ovenschaal, en breng op smaak met zout en peper. Giet de bloody Mary mix over de filets. Bedek en zet minstens 30 minuten in de koelkast.
    2. De gril voorverwarmen.
    3. Gril ongeveer 7 minuten, tot de vis makkelijk uit elkaar valt als je er met een vork in prikt en de buitenkant licht bruin is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren