Broccoli met cashewnoten en kruidenboter

    Broccoli met cashewnoten en kruidenboter

    5keer bewaard
    20min


    1917 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijke manier om broccoli op smaak te brengen.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 675 gr verse broccoli, in stukken gesneden
    • 75 gr boter
    • 1 eetlepel donkerbruine basterdsuiker
    • 3 eetlepels sojasaus
    • 2 theelepels witte azijn
    • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
    • 2 geperste teentjes knoflook
    • 5 eetlepels gehakte gezouten cashewnoten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Breng de broccoli in een grote pan met ongeveer 2,5 cm water aan de kook, en kook ze in 7 minuten, of tot ze gaar maar nog knapperig zijn. Giet af, en verspreid de broccoli op een serveerschaal.
    2. Terwijl de broccoli kookt, smelt je de boter in een kleine koekenpan op middelhoog vuur. Meng de donkerbruine basterdsuiker, sojasaus, azijn, peper en knoflook erbij. Breng aan de kook, haal dan van het vuur. Meng de cashewnoten erdoor, en giet de saus over de broccoli. Dien meteen op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren