Kip in pindasaus van de barbecue

    Kip in pindasaus van de barbecue

    13keer bewaard
    25min


    389 personen hebben dit gemaakt

    Een perfect gerecht om gasten op onverwachte wijze te verrassen. Een makkelijk barbecuegerecht naar Oosters recept waarmee u vast veel lof oogst.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eetlepels pindakaas
    • 1 eetlepel vers limoensap
    • 2 theelepels ketjap
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • 1/3 theelepel kerriepoeder
    • 1 mespuntje cayennepeper
    • 4 kipfilets

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. De barbecue goed heet laten worden.
    2. In een kom pindakaas, limoensap, ketjap, knoflook, kerriepoeder en cayennepeper mengen.
    3. Een rooster licht met olie invetten. De kip erop leggen en met 1/2 van de saus besmeren. 6-10 minuten roosteren. De kip omdraaien en met de resterende saus besmeren. Wederom 6-10 minuten roosteren, tot het vleessap helder is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren