Cappuccino-bavarois

    Cappuccino-bavarois

    5keer bewaard
    20min


    6 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk koel en romig dessert met mascarpone kaas, yoghurt en cappuccino poeder. Gebruik kleine dessert vormpjes of schaaltjes om in te vriezen. Bestrooid met cacao en gemalen amaretto koekjes, zien ze er geweldig uit.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 500 gr mascarpone
    • 150 gr magere yoghurt
    • 1 1/2 eetlepel basterdsuiker
    • 1 theelepel vanille-extract
    • 2 zakjes instant cappuccino poeder
    • 100 ml slagroom
    • 1/2 theelepel cacao
    • 50 gr amaretto koekjes, gebroken

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. Meng de mascarpone, yoghurt, suiker, vanille en cappuccino poeder met een elektrische handmixer. Klop de slagroom stijf en schep ze door het mengsel.
    2. Giet de cappuccino crème in de vormpjes en vries ze in. Haal ze tenminste 30 minuten voor het opdienen uit de schaaltjes en laat ze ontdooien. Bestrooi met cacao en garneer met de koekjes.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren