Karbonade met koriander en komijn

    Dit is een eenvoudig recept dat voordeel haalt uit veel verschillende smaken. Snel genoeg voor een doordeweeks avondmaal, maar ook uniek en smakelijk genoeg voor een etentje. Om het nog aromatischer te maken maal en bak de specerijen zelf.


    171 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1/2 theelepel zout
    • 1 eetlepel gemalen komijn
    • 1 eetlepel korianderpoeder
    • 3 teentjes knoflook, geperst
    • 2 eetlepels olijfolie, apart te verwerken
    • 2 varkenskarbonades (of filets)
    • gemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Meng het zout, komijn, koriander, knoflook en 1 eetlepel olijfolie tot een pasta. Kruid de karbonades met zout en peper, en wrijf ze in met de pasta.
    2. Verhit de resterende olijfolie in een koekenpan op matig vuur en bak de karbonades ongeveer 5 minuten aan elke kant, tot ze een van binnen een temperatuur van 70 graden C hebben.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties