Karbonade met koriander en komijn

    (195)

    Dit is een eenvoudig recept dat voordeel haalt uit veel verschillende smaken. Snel genoeg voor een doordeweeks avondmaal, maar ook uniek en smakelijk genoeg voor een etentje. Om het nog aromatischer te maken maal en bak de specerijen zelf.


    172 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1/2 theelepel zout
    • 1 eetlepel gemalen komijn
    • 1 eetlepel korianderpoeder
    • 3 teentjes knoflook, geperst
    • 2 eetlepels olijfolie, apart te verwerken
    • 2 varkenskarbonades (of filets)
    • gemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Meng het zout, komijn, koriander, knoflook en 1 eetlepel olijfolie tot een pasta. Kruid de karbonades met zout en peper, en wrijf ze in met de pasta.
    2. Verhit de resterende olijfolie in een koekenpan op matig vuur en bak de karbonades ongeveer 5 minuten aan elke kant, tot ze een van binnen een temperatuur van 70 graden C hebben.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (195)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren