Gebakken zalm met kaas

    (97)
    40 minuten

    Dit is een eenvoudig recept, en het is zo heerlijk! Zalm wordt gebakken met knoflook en dille, en gegarneerd met cheddar kaas en lente-uitjes. Gebruik een milde of gerijpte cheddar naar je eigen voorkeur.


    134 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 900 gr zalmfilets
    • 2 teentjes knoflook, geperst
    • 1 theelepel gedroogde dille
    • zout en peper naar smaak
    • 120 gr geraspte cheddar
    • 6 lente-uien, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verwarm de oven voor op 230 C / gasoven stand 8.
    2. Leg de zalm op een groot stuk aluminiumfolie en breng op smaak met knoflook, dille, zout en peper. Sluit het folie rond de zalm. Leg ze op een bakplaat.
    3. Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven. Bedek met cheddar kaas en lente-uitjes, en bak verder gedurende 5 minuten, of totdat de kaas gesmolten is en de vis gemakkelijk uit elkaar valt als je er met een vork in prikt.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (97)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    ikbennietkaal
    1

    het waas hiel erg lekkur, GOOD RECEPPIE, DANKE ANNIE  -  21 nov 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties