Kip met kersen broodbeleg

    Als je op zoek bent naar een verfrissende verandering van een typisch broodje kip, is dit je antwoord! Heerlijk op volkorenbrood of in een tortilla. De gewone melk kan worden vervangen door karnemelk, indien nodig.


    100 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 3 gekookte kipfilets, in blokjes gesneden
    • 5 eetlepels gedroogde kersen
    • 5 eetlepels in blokjes gesneden selderij
    • 5 eetlepels geroosterde, fijngehakte pecannoten
    • 5 eetlepels vetarme mayonaise
    • 1 eetlepel karnemelk
    • 1/2 theelepel zout
    • 1/2 theelepel gemalen zwarte peper
    • 5 eetlepels in blokjes gesneden appels (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. In een grote kom, meng je de kip, gedroogde kersen, selderij, noten, mayonaise, melk, zout en peper, en eventueel de appel. Meng goed en zet in de koelkast tot het gekoeld is. Serveer op geroosterd volkorenbrood.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren