Knoflookgarnalen van de barbecue

    Knoflookgarnalen van de barbecue

    43keer bewaard
    10min


    198 personen hebben dit gemaakt

    Snelle garnalen van de barbecue met een stevige knoflooksmaak.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 50-70 gr ongezouten boter, op kamertemperatuur
    • 4 eetlepels olijfolie
    • 1 eetlepel knoflook, fijngesneden
    • 1 eetlepel sjalotjes, fijngesneden
    • 2 eetlepels verse bieslook, fijngesneden
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 1/2 theelepel paprikapoeder
    • 1 kg grote verse garnalen, gepeld en schoongemaakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. De barbecue goed heet laten worden.
    2. In een grote kom boter, olijfolie, knoflook, sjalotjes, bieslook, zout, peper en paprikapoeder mengen. Garnalen toevoegen en omscheppend een laagje marinade geven.
    3. Het rooster licht met olie invetten. De garnalen 2-3 minuten zo dicht mogelijk op het vuur roze roosteren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren