Cheesecake met appel en toffeesaus

    Cheesecake met appel en toffeesaus

    3keer bewaard
    1uur5min


    92 personen hebben dit gemaakt

    Deze cheesecake is perfect voor de herfst.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 2 eieren
    • 4 eetlepels kant en klare toffeesaus
    • 12 pecannoten helften
    • 80 gr fijngehakte pecannoten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:1uur5min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 C / gasoven 4. Bewaar 150 gr van de ingemaakte appels en zet apart.
    2. Lepel de resterende appels over de koekjesbodem. In een grote kom, meng je de roomkaas, suiker en vanille. Klop tot een gladde massa, voeg de eieren toe en meng. Giet over de appelvulling.
    3. Bak op 180 C / gasoven stand 4 gedurende 35 minuten, of totdat het midden van de taart goed is. Verwijder uit oven en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
    4. Meng de resterende ingemaakte appels en de toffee saus in een steelpannetje. Verwarm gedurende ongeveer 1 minuut. Rangschik de appelschijfjes rond de buitenrand van taart. Verspreid de toffeesaus er gelijkmatig over. Versier met pecannoten helften rond de rand. Bestrooi met fijngehakte pecannoten. Bewaar in de koelkast totdat je de taart opdient.

    Tips voor een perfecte cheesecake

    Wil je meer tips voor het bakken van cheesecake? Bekijk ons artikel: Zo bak je de perfecte cheesecake!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren