Makkelijke rundergoulash

    Makkelijke rundergoulash

    5keer bewaard
    1uur25min


    8 personen hebben dit gemaakt

    Een eenvoudig goulash recept - het rundvlees moet langzaam stoven gedurende ongeveer 1-1 1/2 uur, dus je moet wel een beetje vooruit plannen. Erg lekker met noedels, knoedels of aardappelpuree.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 500 gr runder stoofvlees
    • olie voor in de pan
    • klontje boter voor de pan
    • 1 kleine ui, fijn gesneden
    • 1 eetlepel tomatenpuree
    • 1 wortel, fijngesneden
    • 250 ml runderbouillon
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 1uur20min  ›  Klaar in:1uur25min 

    1. Was het vlees, dep het droog met keukenpapier en snijd het in hapklare stukjes.
    2. Verhit de olie in een pan en schroei het vlees aan alle kanten dicht. Haal van het vuur en zet apart.
    3. Doe boter in de hete pan en bak de ui glazig. Voeg de tomatenpuree toe en laat even kort stoven. Giet de bouillon erbij en voeg het vlees en de wortelen toe. Dek de pan af en stoof 60-90 minuten op een zacht vuurtje. Breng op smaak met zout en peper en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren