Amerikaanse runderschotel

    Amerikaanse runderschotel

    (0)
    Voeg toe aan favorieten!
    9uur10min


    Maak dit als eerste!

    Dit gerecht kunt u het beste met een slow cooker bereiden. Het rundvlees zal met een vork gemakkelijk uiteen vallen, waardoor het makkelijk in kleine stukjes te maken is. U kunt het vlees vers of bevroren in de slow cooker doen. Serveren met een lekker bolletje of tortilla's en een groene of koolsalade.

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 1/2 theelepel zwarte peper
    • 1,5-2 kg doorregen runderlappen
    • 225 ml witte wijn
    • 400 gr gezeefde tomaten
    • 1-2 eetlepels Tabasco
    • 3 eetlepels knoflook, geperst
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 1 bosje lente-uitjes, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 9uur  ›  Klaar in:9uur10min 

    1. Plaats het vlees in de slow cooker. Overgieten met wijn, passata en tabasco. Kruiden met knoflook, zout en peper naar smaak.
    2. Afdekken en gedurende 8-9 uur op lage stand koken. Als het vlees gaar is, zal het met een vork uiteen te halen zijn. Vermeng het draadjesvlees goed met de sappen, en voeg lente-uitjes en koriander toe.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren