Koriander-knoflook aardappels

    (73)
    30 minuten

    Een heerlijke Libanese wijze om aardappels te bereiden. Heerlijk met kip of vlees.


    86 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 liter voor frituren, of naar behoefte
    • 4 grote aardappelen, in blokjes
    • 1 theelepel plantaardige olie
    • 90 gr verse koriander, fijngesneden
    • 4 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 1/2 theelepel komijnpoeder
    • 1 eetlepel vers citroensap
    • zout naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. De olie in de frituurpan tot 190°C verhitten. Als de olie heet is de aardappel in ong. 8 minuten goudbruin bakken. Laten uitlekken op een stuk keukenrol.
    2. Intussen in een grote koekenpan op een middelhoog vuur 1 theelepel olie verhitten. Koriander en knoflook toevoegen en al roerend ong. 5 minuten bakken. Als de aardappels zijn uitgelekt aan de pan toevoegen, incl. komijn, citroensap en zout. De aardappels omscheppen om een kruidenlaagje te geven en serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (73)

    Beoordelingen in het Nederlands (2)

    MyriamAlmeida
    2

    Lekker en supergemakkelijk!  -  02 mrt 2013

    0

    super gerecht  -  25 dec 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren