Pasta met parmezaanse kaas en zalm

    Pasta met parmezaanse kaas en zalm

    18keer bewaard
    30min


    110 personen hebben dit gemaakt

    Voor wie houdt van zalm, is dit een nieuwe en gemakkelijke manier om een heerlijk gerecht te bereiden. Het is rijk van smaak met de zalm en parmezaanse kaas, evenals de pesto. Simpel en makkelijk!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 gr ongekookte spaghetti
    • 1 1/2 eetlepel olijfolie
    • 1 grote ui, in stukjes gesneden
    • 3 lente-uitjes, fijngehakt
    • 2 eetlepels basilicum pesto
    • 2 (180g) blikjes zalm, uitgelekt en in vlokken
    • 50 gr geraspte parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. In een grote pan breng je licht gezouten water aan de kook en daarin kook je de pasta in 8-10 minuten beetgaar. Afgieten.
    2. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Roerbak de uien, lente-uitjes en pesto. Doe de zalm erbij en kook totdat het goed warm is. Roer de helft van de parmezaanse kaas erbij, en roerbak 5 minuten. Meng met de gekookte pasta, en bestrooi met de resterende Parmezaanse kaas voor het serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    Netty
    van
    4

    Erg lekker en zo klaar - 14 feb 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren