Puerto Ricaanse soep met spinazie, worst en bonen

    (23)
    1 uur 5 minuten

    Een smakelijke Puerto Ricaanse soep genaamd Caldo Gallega die verrassend snel en gemakkelijk te maken is. Smaakt ook de volgende dag nog lekker!


    19 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 2 liter kippenbouillon
    • 1 middelgrote ui, fijngesneden
    • 450 gr gekookte ham in blokjes gesneden
    • 2 verse chorizo worstjes, in plakjes
    • 1 blikje (400 gr) cannellini bonen, uitgelekt
    • 450 gr aardappelen, in blokjes gesneden
    • 300 gr diepvriesspinazie, ontdooid en uitgelekt
    • 2 eetlepels knoflook, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 55min  ›  Klaar in:1uur5min 

    1. Giet de bouillon in een grote pan. Voeg de ui, ham, chorizo, bonen, aardappelen, spinazie en knoflook toe. Breng aan de kook, en laat vervolgens sudderen op een matig vuur gedurende 45 minuten. Serveer en geniet!

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (23)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren