Romige krab Newburg

    Romige krab Newburg

    Voeg toe aan favorieten!
    15min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Dit krab recept is geïnspireerd door de klassieke kreeft Newburg schotel. Het is rijk en sappig, als ook elegant en eenvoudig te maken. Serveer met rijst of knapperig brood.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 75 gr boter
    • 450 gr vers krabvlees
    • 475 ml zure room, op kamertemperatuur
    • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
    • 2 eetlepels tomatenpuree
    • 2 eetlepels droge sherry
    • 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Smelt de boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de krab toe en roerbak 2 minuten. Meng de zure room, tomatenpuree, droge sherry, Parmezaanse kaas en zwarte peper erdoor. Verwarm, onder voortdurend roeren, tot alles verwarmd is. Niet laten koken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren