Walnoten en blauwe kaas toastjes

    (29)

    Deze heerlijke kleine toastjes zijn een gemakkelijk hapje dat je op het laatste moment kan maken, ook heerlijk geserveerd met een kom soep.


    30 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 20 

    • 1 stokbrood, gesneden in plakken van 1 cm dik
    • 50 gr boter, gesmolten
    • 110 gr verkruimelde blauwe kaas
    • 50 gr boter, zacht
    • zout en peper naar smaak
    • 8 eetlepels gehakte walnoten
    • 8 eetlepels gehakte verse peterselie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 13min  ›  Klaar in:28min 

    1. Verwarm de oven voor op 200 C / gasoven stand 6. Bestrijk een kant van elk sneetje brood met gesmolten boter en leg met de boterkant naar boven op een bakplaat. Bak 7 minuten, of tot ze licht geroosterd zijn.
    2. In een kleine kom, roer je de blauwe kaas, zachte boter, zout en peper samen. Verdeel dit mengsel over de bovenkanten van de geroosterde sneetjes brood, bestrooi met gehakte walnoten.
    3. Bak gedurende 6 minuten in de voorverwarmde oven, of totdat de kaas is gesmolten en begint te borrelen. Rangschik op een schaal en garneer met gehakte peterselie.

    Video

    Bekijk ook onze video van een recept voor klassieke bruschetta, met tomaten en basilicum. Klik hier voor de video!

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (29)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren