Zeer makkelijke gebakken zalm

    Zeer makkelijke gebakken zalm

    2keer bewaard
    25min


    28 personen hebben dit gemaakt

    Verse vis heeft niet veel nodig om heerlijk te smaken. Met een goede zalmfilet van de visboer, is de eenvoud van dit recept alles wat je nodig hebt!

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 450 gr zalmfilet, gehalveerd
    • 1 kleine tomaat, in stukjes
    • 5 lente-uitjes, fijngesneden
    • 1/4 theelepel zout
    • 1/4 theelepel peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasoven stand 4.
    2. Leg de zalm op een licht geoliede bakplaat of in een ondiepe ovenschaal, vouw de dunne randjes aan de buitenkant naar binnen zodat de zalm gelijkmatig gaar wordt. Bedek de zalm met gehakte tomaten en lente-uitjes, en breng op smaak met zout en peper.
    3. Bak de zalm in de voorverwarmde oven, onafgedekt gedurende ongeveer 20 minuten. Vis is gaar als deze uit elkaar valt wanneer je er met een vork in prikt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren