Zongedroogde tomaat-roomsaus

    Zongedroogde tomaat-roomsaus

    8keer bewaard
    15min


    149 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een recept dat ik zelf heb bedacht, en iedereen die het probeert is er dol op. Het kan in de tijd worden gemaakt die het duurt om de pasta te koken!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 ml room (probeer room met een zo hoog mogelijk vetgehalte te vinden, bij voorkeur 40%)
    • 3 el boter
    • 60g geraspte mozzarella kaas
    • 2 el geraspte Parmezaanse kaas
    • 4 eetlepels fijngehakte zongedroogde tomaten
    • zout en peper naar smaak
    • 1 eetlepel pijnboompitten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Verwarm de room en boter in een steelpan op middelhoog vuur tot het bijna kookt, maar laat het echt niet koken. Voeg mozzarella en parmezaanse kaas toe, en roer tot de kaas gesmolten is. Roer de zongedroogde tomaatjes erdoor en breng op smaak met zout en peper. Haal van het vuur en serveer met pasta bestrooid met wat pijnboompitten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren