Tagliatelle met zalm en garnalen

    Tagliatelle met zalm en garnalen

    42keer bewaard
    20min


    40 personen hebben dit gemaakt

    Frisse pasta met zalm, garnalen en limoen.

    LeonieSmedinga Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 12 nestjes tagliatelle
    • 1 bosje bosuien
    • 1 takje dille
    • 1 teentje knoflook
    • 300 gr grote (gepelde) garnalen
    • 300 gr gerookte zalmsnippers
    • 4 e.l. crème fraîche
    • limoensap
    • peper en zout naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze.
    2. Snijd de bosui, bieslook, dille en knoflook fijn.
    3. Wok de garnalen met het gesneden teentje knoflook.
    4. Voeg de gekookte tagliatelle, alle gesneden ingrediënten en de crème fraîche toe aan de garnalen in de wok.
    5. Omscheppen, verwarmen en serveren.

    Tip

    Serveer met een schijf je van de overgebleven halve limoen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren