Rundergoulash in de slowcooker

    Rundergoulash in de slowcooker

    103keer bewaard
    8uur30min


    64 personen hebben dit gemaakt

    Deze goulash is heerlijk van smaak en erg makkelijk te maken met behulp van de slowcooker. Je kan eventueel alles de avond van tevoren klaarmaken (eventueel vlees snijden, wortel, ui en paprika snijden); je doet alles de volgende ochtend in de slowcooker en rond etenstijd is je goulash klaar. Erg lekker met aardappelpuree of frieten uit de oven.

    Silvia Washington, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr runderstoofvlees in stukjes
    • 5 eetlepels witte bloem
    • 2 theelepels Hongaarse paprikapoeder
    • 1 rode paprika (in stukjes gesneden)
    • 1 grote ui (in stukjes gesneden)
    • 3 grote wortels (in plakjes van 1 cm dik gesneden)
    • 8 - 10 champignons (in vieren gesneden)
    • 1 teentje knoflook (geperst)
    • 80 ml ketchup
    • 300 ml runderbouillon (met blokjes)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 8uur  ›  Klaar in:8uur30min 

    1. Doe het runderstoofvlees in een hersluitbare plastic zak, samen met de bloem en het paprikapoeder. Sluit de zak en schud er goed mee zodat alle vlees bedekt is met een beetje bloem en paprikapoeder.
    2. Doe alle ingredienten in de slowcooker, leg het vlees onderop en giet als laatste de bouillon erover.
    3. Zet de slowcooker op "laag" en laat de goulash 8 uur zachtjes sudderen. Indien mogelijk roer af en toe even tussendoor. Lekker met aardappelpuree of frietjes uit de oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (6)

    SelmaVanLooijenOpmeer
    3

    Echt een heerlijk recept! Ik gebruik ipv de hongaarse paprika goulash kruiden en doe er een teentje knoflook door. Verder is het heerlijk om zo je gerecht te bereiden! - 03 dec 2013

    0

    lekker en snel te maken - 29 okt 2016

    van
    0

    Heel makkelijk en super lekker,mijn zoon at de hele pan leeg! - 30 jun 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren