Aardappelpuree met geitenkaas

    Aardappelpuree met geitenkaas

    Foto recept: Aardappelpuree met geitenkaas
    2

    Aardappelpuree met geitenkaas

    (2)
    30min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Zeer geschikt voor een etentje. Dit recept kan snel worden gemaakt zonder veel inspanning, maar heeft iets speciaals door de geitenkaas. Gebruik een zeer zachte of smeerbare geitenkaas. Serveer met alle soorten vlees.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 750 gr aardappelen, geschild en in blokjes gesneden
    • zout en peper naar smaak
    • 250 ml melk
    • 100 gr verse geitenkaas
    • 50 gr boter
    • 1 mespuntje gemalen nootmuskaat

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Doe de aardappels in een pan en dek af met koud water. Voeg een snufje zout toe. Breng aan de kook en kook gedurende 15 minuten. Giet de aardappelen af, laat ze een of twee minuten afkoelen, zodat de stoom verdampt, en stamp de aardappelen vervolgens fijn.
    2. Doe de melk, geitenkaas en boter in een steelpan. Kook op laag vuur. Als alles gesmolten is, voeg je de aardappels toe. Breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren