Aardbeien trifle

    Aardbeien trifle

    11keer bewaard
    20min


    20 personen hebben dit gemaakt

    Dit zijn mini trifles die zo eenvoudig te maken zijn, maar er toch fantastisch uitzien en heerlijk smaken. Je kunt het beste even kijken voor een aardbei of frambozencoulis recept op de site - het is makkelijk te maken en smaakt beter dan jam.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 200 ml slagroom, gekoeld
    • 8 lange vingers
    • 6 eetlepels muskaatwijn
    • 6 eetlepels aardbeien- of frambozencoulis (bijv. dit recept)
    • 250 gr aardbeien of frambozen (of een combinatie van beide)
    • 200 ml vanille vla
    • chocoladeschilfers ter decoratie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. Voor de slagroom: Zet een glazen kom en de mixers van een elektrische mixer tenminste 30 minuten in de vriezer. Haal ze daarna uit diepvries en giet de room in de koude kom en klop tot je slagroom hebt.
    2. Snijd de lange vingers in stukjes en voeg ze toe aan elk glas.
    3. Meng de muskaatwijn en fruitcoulis in een kom. Giet 2 eetlepels van het coulismengsel in elk glas. Voeg de bessen toe. (Houd een paar bessen apart.) Giet de vla over de bessen. Voeg de slagroom toe en bedek met de resterende bessen en de chocoladesnippers.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren