Asperges met gribiche saus

    Asperges met gribiche saus

    1keer bewaard
    40min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Mijn familie houdt van asperges en ik maak dit recept dus vaak. Toen ik wat afwisseling wilde, gebruikte ik een mix van witte en groene asperges. Je hebt er niet alleen een kleurrijke maaltijd mee, maar ook een heerlijke!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr asperges, gewassen en geschild
    • Voor de saus:
    • 2 eetlepels mosterd
    • 2 gekookte eieren, fijngehakt
    • 1 eetlepel olie
    • 1 sjalotje, fijngesneden
    • 1 eetlepel rode wijnazijn
    • 3 eetlepels yoghurt
    • 2 eetlepel gehakte bieslook
    • 5 augurken, fijngesneden
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 25min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:40min 

    1. Bereid de saus door het goed mengen van alle ingrediënten. Zet vervolgens in de koelkast tot gebruik.
    2. Doe de asperges in een pan, dek af met kokend water, voeg zout toe en laat ze op een middelhoog vuur gaar koken, ongeveer 15 minuten.
    3. Laat ze een beetje afkoelen, serveer met de Gribiche saus.

    Asperges schillen, koken en bewaren

    Bekijk ons artikel over het schillen, koken en bewaren van witte asperges!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren