Bieslook en peterselie kruidenboter

    Bieslook en peterselie kruidenboter

    45keer bewaard
    10min


    8 personen hebben dit gemaakt

    Kruidenboter smaakt heerlijk op warm brood, broodjes, gebakken aardappelen, sandwiches of eenvoudig gegrild vlees. Het blijft ongeveer 10 dagen in de koelkast houdbaar. Het is vooral leuk om te serveren tijdens een etentje of een lunch op zondag.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 1 bosje bieslook, fijngehakt
    • 1 bosje peterselie, fijngehakt
    • 250 gr boter, kamertemperatuur
    • 1-2 teentjes knoflook, geperst
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 8min  ›  Bereiding: 2min  ›  Klaar in:10min 

    1. Roer de boter met de andere ingrediënten samen, schep in een kommetje, dek af met plastic folie en laat opstijven in de koelkast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren