Pruimenmoes

    Voor deze supersnelle moes van pruimen, gebruik je gedroogde pruimen omdat deze zo veel intenser van smaak zijn dan verse. De moes is minstens een week houdbaar in de koelkast.


    14 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 150 gr pruimen, pitten verwijderd
    • 1 theelepel geraspte citroenschil
    • 1 snufje kaneelpoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Bedek de pruimen met water en laat ze een nacht wellen.
    2. Voeg de pruimen samen met de citroenschil, kaneel en wat van het water waarin de pruimen hebben geweekt in een pan. Breng aan de kook, haal van het vuur - en klaar!

    Potten steriliseren

    Bekijk ons artikel mét video voor het steriliseren van potten.

    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties