Chocolade duo ijs

    Chocolade duo ijs

    (0)
    Voeg toe aan favorieten!
    2uur


    Maak dit als eerste!

    Siliconen mallen worden besmeerd met gesmolten chocolade en dan gevuld met twee verschillende smaken ijs of sorbetijs. Het wordt vervolgens geserveerd met zandkoekjes.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 500 ml chocolade-ijs
    • 500 ml gember ijs
    • 500 ml citroensorbetijs
    • 500 ml mango sorbetijs
    • 500 ml frambozensorbetijs
    • 500 ml vanille roomijs
    • 6 zandkoekjes
    • assortiment fruit (frambozen, plakjes citroen, mango, enz.)
    • chocoladeschilfers
    • gesmolten chocolade (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2uur  ›  Klaar in:2uur 

    1. Smeer 6 siliconen taartvormpjes in met gesmolten chocolade (indien gewenst).
    2. Vul elke vorm met twee willekeurige combinaties van roomijs of sorbetijs. Voorbeelden: framboos en mango, citroen en gember, vanille en chocolade, chocolade en gember.
    3. Zet 1 uur in de vriezer.
    4. Draai het ijs om op een bord en serveer met zandkoekjes. Versier met fruit en chocolade schilfers, indien gewenst.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren