Crêpes met Limoncello

    Crêpes met Limoncello

    2keer bewaard
    40min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Deze Limoncello crêpes zijn makkelijk te maken en heerlijk van smaak, zonder al te zoet of te zuur te zijn. De Limoncello zorgt voor een mooie touch aan de traditionele combinatie van citroen en suiker.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 250 gr gezeefde witte bloem
    • 1 theelepel zout
    • 3 eieren
    • 500 ml melk
    • 25 gr gesmolten boter
    • 1 eetlepel citroensap
    • 2 eetlepels Limoncello
    • 40 gr basterdsuiker
    • poedersuiker voor het serveren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:40min 

    1. Doe de bloem en zout in een kom en maak een kuiltje in het midden en voeg de eieren hieraan toe. Roer met een houten lepel tot een gladde massa. Voeg geleidelijk de melk, gesmolten boter, citroensap en likeur toe. Meng goed. Laat 1 uur staan.
    2. Vet een pan of bakplaat in en verwarm op middelhoog vuur. Als het warm is voeg je een lepel beslag toe en kantel je de pan zodat alles bedekt is met het beslag. Bak de crêpe gedurende 2 minuten, draai om en bak gedurende nog eens 30 seconden. Herhaal dit totdat het beslag op is. Vouw de pannenkoeken in vieren of rol ze op en bestrooi ze met poedersuiker.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren