Frambozencoulis

    Frambozencoulis

    2keer bewaard
    5min


    12 personen hebben dit gemaakt

    Ik maak dit gemakkelijke frambozencoulis recept met fruit alleen wanneer het in het seizoen is. Als je fruit hebt dat niet rijp of smaakvol is, kun je vanillesuiker aan het eind toevoegen. Serveer deze coulis met ijs, of besprenkeld over kwarktaart. Het is ook fantastisch gemengd in drankjes.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr verse frambozen
    • 1 theelepel vanillesuiker (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Doe de frambozen in een blender en pureer gedurende een minuut.
    2. Giet het mengsel in een fijne zeef boven een kom. Het frambozensap zal in de kom druppelen. Gebruik alleen het sap en gooi de zaden die in de zeef zitten weg.
    3. Wanneer het klaar is, voeg je de vanillesuiker toe. Mix en serveer gekoeld.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren