Fruitsalade met esdoornsiroop

    Fruitsalade met esdoornsiroop

    1keer bewaard
    15min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Dit is een kleurrijke fruit salade met verse ananas, frambozen, bosbessen en rode druiven. Het fruit is licht gekruid met esdoorsiroop en vanille. Dien op met een lichte pudding met ijs, Griekse yoghurt, crème fraiche of slagroom.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 ananas
    • 500 gr frambozen
    • 250 gr bosbessen
    • 100 gr pitloze rode druiven
    • 2 eetlepels esdoornsiroop (Maple syrup)
    • 2 eetlepelsl vanille-extract
    • 6 verse muntblaadjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Snijd de ananas in 8 plakjes en verwijder de vezelachtige kern. Snijd de huid weg en snijd vervolgens in grote stukken.
    2. Meng de ananas met de bosbessen en frambozen in een grote kom. Voeg de druiven toe.
    3. Giet de esdoornsiroop en het vanille-extract over het fruit. Voorzichtig mengen. Zet minstens 30 minuten in de koelkast.
    4. Voeg de verse muntblaadjes net voor het opdienen toe.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren