Hollandaise saus met kerrie

    Hollandaise saus met kerrie

    Voeg toe aan favorieten!
    48min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Deze mooie hollandaise saus smaakt heerlijk met groene en witte asperges, broccoli en bloemkool. Je kan het beste gewoon een vleugje kerrie en een beetje knoflook gebruiken om de meest verfijnde smaak te bereiken.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 3 eierdooiers
    • 3 eetlepels witte wijn
    • 150 gr boter van goede kwaliteit
    • citroen
    • kerriepoeder
    • 1 tot 2 teentjes knoflook, fijngehakt
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 3min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:48min 

    1. Klop de eierdooiers, voeg de wijn toe en klop dit au bain marie tot het indikt.
    2. Smelt de boter. Laat een beetje afkoelen, maar roer door het eiermengsel, terwijl het nog steeds warm is.
    3. Voeg de fijngehakte knoflook en de kerriepoeder snufje voor snufje toe en breng op smaak met zout en peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties