Rumcake

    Rumcake

    7keer bewaard
    55min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Een heel eenvoudige en klassieke cake die altijd goed wordt ontvangen. Dit zal gegarandeerd je favoriete cake recept worden! Gebruik je favoriete rum voor het recept. Je kunt ook brandewijn gebruiken als je eens iets anders wilt.

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 250 gr zachte boter
    • 250 gr basterdsuiker
    • 1 zakje vanillesuiker
    • 5 eieren
    • 375 gr witte bloem
    • 125 gr maïzena
    • 1 pakje + 1 theelepel bakpoeder
    • 4 eetlepels rum
    • 3 eetlepels melk
    • wat geraspte citroenschil

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:55min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C / gasoven stand 4.
    2. Roer alle ingrediënten in de aangegeven volgorde door elkaar en giet dit in een grote cakevorm. Bak gedurende 15 minuten op 180 C / gasoven stand 4 en daarna voor nog eens 30 minuten op 200 C / gasoven stand 6 of totdat een spies schoon uit het midden van de cake komt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren