Mango mascarpone fruitdessert

    Mango mascarpone fruitdessert

    20keer bewaard
    15min


    51 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een prachtige variant op een traditioneel fruitdessert, en je gasten zullen er dol op zijn. Je zou mango's uit blik kunnen gebruiken als het buiten het seizoen is, hoewel je er zeker van moet profiteren wanneer de mango's op hun best zijn!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 grote rijpe mango's, in blokjes gesneden
    • 100 ml koude room
    • 50 gr basterdsuiker
    • 2 theelepels vanille-extract
    • 200 gr mascarpone

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Doe de mango in een blender of een keukenmachine en pureer.
    2. Klop de room met een elektrische mixer stijf.
    3. Roer de suiker en vanille-extract door de slagroom.
    4. Meng de slagroom met de mascarpone.
    5. Doe vervolgens een laagje mascarpone mengsel in een glas gevolgd dooreen laag mangopuree, bedek het weer met een laag mascarpone.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    stevig niet te zoet de gasten waren verrukt. Heb het gegarneerd met cocosvlokken - 28 mrt 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren