Met worst gevulde tomaten

    Met worst gevulde tomaten

    2keer bewaard
    40min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een eenvoudig gerecht met twee ingrediënten, dat eenvoudig te maken is en fantastisch smaakt. Uitgeholde tomaten worden gevuld met worstvlees en in de oven gebakken.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 grote tomaten
    • 500 gr worst

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Snijd de bovenkant van elke tomaat. Schep de tomaten leeg en bewaar het pulp. Leg de uitgeholde tomaten in een ovenschaal.
    2. Doe de tomaten pulp en worst in een steelpan. Kook 5 minuten op laag vuur en verwijder eventuele klontjes al roerend.
    3. Zodra er geen klontjes meer zijn verlaag de temperatuur tot laag en kook je het gedurende 20 minuten.
    4. Verwarm de oven voor op 190 C / gasoven stand 5.
    5. Vul de tomaten met het vleesmengsel en bak in de voorverwarmde oven gedurende 15 minuten. Dien meteen op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    0

    En wat doe ik met de tomaat in de pan? - 10 mrt 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren