Met worst gevulde tomaten

    (2)
    40 minuten

    Een eenvoudig gerecht met twee ingrediënten, dat eenvoudig te maken is en fantastisch smaakt. Uitgeholde tomaten worden gevuld met worstvlees en in de oven gebakken.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 grote tomaten
    • 500 gr worst

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Snijd de bovenkant van elke tomaat. Schep de tomaten leeg en bewaar het pulp. Leg de uitgeholde tomaten in een ovenschaal.
    2. Doe de tomaten pulp en worst in een steelpan. Kook 5 minuten op laag vuur en verwijder eventuele klontjes al roerend.
    3. Zodra er geen klontjes meer zijn verlaag de temperatuur tot laag en kook je het gedurende 20 minuten.
    4. Verwarm de oven voor op 190 C / gasoven stand 5.
    5. Vul de tomaten met het vleesmengsel en bak in de voorverwarmde oven gedurende 15 minuten. Dien meteen op.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    0

    En wat doe ik met de tomaat in de pan?  -  10 mrt 2016

    Beoordelingen van onze andere internationale sites

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties