Mini worstenbroodjes

    (4)
    20 minuten

    Een geweldig recept om te maken met je kinderen. Worstjes worden opgerold in een met mosterd gekruid bladerdeeg, dan bestrooid met Gruyère, voordat ze in plakjes worden gesneden en gebakken. Ze zijn ideaal als borrelhapje.

    Bibus

    63 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 1 pak kant-en-klaar bladerdeeg
    • 1 eetlepel geraspte Gruyère
    • 1 theelepel Franse mosterd
    • 6 worstjes (varkensvlees)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verwarm de oven voor op 200 ° C / gasoven stand 6. Vet een bakplaat in of bedek hem met bakpapier.
    2. Leg het deeg op een vlakke ondergrond. Rol het deeg een beetje uit, indien nodig, zodat er een worstje in past.
    3. Smeer mosterd op elk stuk deeg en rol het om de worst. Maak dicht en druk voorzichtig in met een vork. Herhaal dit.
    4. Snijd de worstenbroodjes in 1-2 cm dikke stukken. Leg ze op de voorbereide bakplaat. Bestrooi met kaas.
    5. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 10-15 minuten of totdat het deeg uitgezet en goudbruin is.
    6. Laat een tijdje afkoelen alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (4)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    berts
    van
    4

    Super voor de kids!  -  26 dec 2013

    Beoordelingen van onze andere internationale sites

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren