Puree van knolselderij

    Puree van knolselderij

    9keer bewaard
    50min


    29 personen hebben dit gemaakt

    Puree van knolselderij is een super eenvoudig bijgerecht voor bij gebraden vlees en een leuke afwisseling op aardappelpuree. Als je niet wilt dat alles naar knolselderij smaakt, kun je ook 250 gr aardappelen en 250 gr knolselderij gebruiken.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr knolselderij
    • 1 kleine gemberwortel, geraspt
    • 4 eetlepels crème fraîche
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:50min 

    1. Schil de knolselderij en snijd in dobbelstenen, breng vervolgens aan de kook in 500 ml gezouten water. Kook gedurende 30 minuten tot het zacht is.
    2. Giet de knolselderij af en laat op keukenpapier uitlekken. Pureer de knolselderij.
    3. Meng de geraspte gember met de crème fraîche en roer dit door de knolselderij. Breng op smaak met zout en peper.
    4. Doe de puree terug in de pan en verwarm goed terwijl je roert.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties