Rundvlees fondue met kerrie en mosterd saus

    Rundvlees fondue met kerrie en mosterd saus

    2keer bewaard
    20min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Fondue Bourguignonne wordt gemaakt met olie. Dit is een lichtere variant op dat traditionele recept, want ik gebruik bouillon in plaats van olie en mijn fondue is net zo goed. Ik serveer het met een groene salade, of asperges. Iets leuks, gemakkelijks en anders voor een etentje!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 800 gr ossenhaas, in blokjes gesneden
    • 1 liter runderbouillon
    • Voor de kerriesaus
    • 250 ml mayonaise
    • 1 eetlepel kerriepoeder
    • Voor de mosterdsaus
    • 250 ml mayonaise
    • 1 eetlepel mosterd
    • 1 eetlepel honing

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:20min 

    1. Bereid de kerriesaus door het mengen van mayonaise met de kerriepoeder. In een andere kleine kom meng je de mayonaise met de mosterd en honing. Zet beide sauzen in de koelkast.
    2. Doe de bouillon in een fonduepan en verwarm op middelhoog vuur. Als het begint te koken, doe je met behulp van een fondue vork het vlees erin en wacht je tot het vlees gaar is zoals je wilt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren