Steengrill diner

    Steengrill diner

    Voeg toe aan favorieten!
    25min


    18 personen hebben dit gemaakt

    Voor een maaltijd die voldoet aan de wensen van al je gasten, ook die van de moeilijkste, gebruik je een steengrill met een verscheidenheid aan sauzen. Vergeet niet om de steen tenminste 20 minuten van tevoren te verwarmen, en bestrooi de steen met zout alvorens je het vlees en de vis gaat grillen.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 200 gr sint-jakobsschelpen
    • 250 gr zalm
    • 250 gr zeebrasem filets
    • 250 gr ossenhaas
    • 250 gr varkenshaas
    • 250 gr kalfshaas
    • 250 gr eendenborsten
    • 200 gr garnalen
    • 5 zilveruitjes om te versieren
    • 5 peterselieblaadjes om te versieren
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 25min  ›  Klaar in:25min 

    1. Snijd met een scherp mes het vlees, gevogelte en vis in zeer dunne plakjes (ongeveer 3 mm dik). Verwijder de staarten van de garnalen. Rangschik alles op twee grote schalen. Garneer met uien en peterselie. Serveer met verschillende sauzen en een aardappelsalade.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren